The project

The WEARHUN(GARIAN) project start in 2014, founder Tíoki Kera.

I thought a big thing and I decided I will do it. Anything can be achieved with appropriate determination and perseverance. Fashion and personal style have always been interesting for me. I believe that the clothes make people even if not in that way a lot people would think. But if anyone can suggest him/herself with clothing for others it is achived what everyone desires to find him/herself. If we find ourselves and we can accept the way we are then nobody could be happier and balanced as we are and everybody wil see this is from our aura. I would like to hope that others find inspiration for themselves and if everything goes well people will be able to remake it for their personal style.
The goal is set but I wanted to present this in not a weekday form. I belive Hungarian designers are one of the most talented in fashion's world so I wanted to work with them by all means. At first I was slightly afraid but I contacted with the national talents. Not that they would eat me alive but I knew that for what I invite them is new, unusual and unknown to them and I didn't know how they would accept. But luckily for me I faced open and enterprising people and so came affirmative answers. So the project starts its campaign and the main objective is to acquaint known and less known talented designers of Europe's heart with the world.

A WEARHUN(GARIAN) projekt 2014-ben indult, alapítója Tíoki Kera.
Gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem, belevágok. Hiszen kellő elszántsággal és kitartással bármit el lehet érni. Mindig is érdekelt a divat, az egyéni stílus. Vallom, hogy igenis a ruha teszi az embert, még ha nem is olyan értelmezésben, mint azt sokan gondolnák. Viszont ha valaki képes az öltözködésével sugallni mások felé milyen is ő valójában, már elérte azt, amire mindenki vágyik, megtalálta önmagát. Ha megtaláljuk önmagunk és el is fogadjuk azt, amilyenek vagyunk, nem lesz nálunk boldogabb és kiegyensúlyozottabb ember a világon és ezt mindenki látni fogja a kisugárzásunkból. Ebben szeretnék segíteni másoknak, azzal, hogy inspirációt adok, amit aztán, ha minden jól megy, az emberek képesek lesznek saját stílusukra formálni.
A cél tehát már megvolt, ám a kivitelezést nem hétköznapi formában akartam prezentálni. Hiszem, hogy a magyar tervezők az egyik legtehetségesebbek a divat világában, ezért mindenféleképpen velük szerettem volna együttműködni. Eleinte kicsit félve, de felvettem a kapcsolatot a hazai tehetségekkel, nem mintha emberevők lennének, csak tudtam, hogy amire invitálom őket az új, szokatlan és még ismeretlen számukra és nem tudtam, hogyan fogadják. De szerencsémre nyitott és vállalkozó szellemű emberekkel találtam szembe magam és sorban jöttek a beleegyező válaszok.
Így a projekt elindulhatott hadjáratára, melynek fő célja, hogy megismertesse Európa szívének ismert és még kevésbé ismert, tehetséges tervezőit az egész világgal.